SC Joure en SC Veenwouden gelijk

JOURE - In een vooral na rust boeiend duel is SC Veenwouden er niet in geslaagd de overwinning uit het vuur te slepen, hoewel het de betere kansen kreeg. Doelman Lars Wijnalda van de thuisclub was echter de grote uitblinker bij SC Joure.

Veenwouden nam de leiding toen Sybrand de Graaf op links doorbrak. Zijn inzet werd eerst nog gepareerd, maar daarna schoot Wytze Veenstra alsnog raak: 0-1. Na rust kreeg SCV een enorme kans de wedstrijd te beslissen, toen Wytze Veenstra Sybrand de Graaf vrij voor de keeper zette, maar de uitlopende doelman Wijnalda redde. Daarna werd het 1-1. Veenwouden kreeg vervolgens nog een aantal mogelijkheden. Gezien het wedstrijdbeeld was de puntendeling terecht, maar SCV had het gevoel dat er twee punten verloren waren gegaan.