Ondernemers van Burgum organiseren vrijdagavond een VIP-avond. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen. Kom langs tussen 18.00 en 21.00 uur.
Ondernemers van Burgum organiseren vrijdagavond een VIP-avond. Er zijn tal van leuke activiteiten te doen. Kom langs tussen 18.00 en 21.00 uur. Foto: Actief Media

Vrijdag 4 oktober VIP-avond in Burgumer centrum

BURGUM - Krijg gratis stylingadvies bij De Vries Wonen in Burgum. Bewonder een fantastische collectie Spaanse brilmonturen bij Brinksma Optiek of voel je een VIP bij kledingzaak Shoeby. Vrijdag 4 oktober is het VIP-avond in het winkelcentrum van Burgum.

Vrijdag 4 oktober wordt een gezellige koopavond. Diverse ondernemers organiseren proeverijen, workshops en demonstraties. Ontvang modeflitsen, een kleur- en stijlanalyses bij Aline Fashion of een voetscan bij Lampers Schoenen. Diverse ondernemers in het centrum hebben acties met leuke kortingen. Boekhandel Burgum geeft een workshop handlettering en bij Expert Meijer krijgt u kookdemonstraties.

Kortom: Burgum heeft meer… VIPS! Reserveer aanstaande vrijdag in uw agenda: u heeft wat leuks in het verschiet. Van 18.00 tot 21.00 uur wordt u die avond als VIP in de watten gelegd en geëntertaind. In het centrum hebben de winkeliers bijzondere dingen voor u in petto.

Op maar liefst vier locaties in het centrum zal er live-muziek zijn. Ook ondernemer Jôn van de Broektiek aan de Lageweg treedt op en speelt in zijn eigen zaak.

Toegang en parkeren zijn gratis.

Info over alle Burgumer activiteiten vindt u op www.burgum.frl