VV Kollum debuteert met winst

KOLLUM - Na een aardige voorbereiding trad VV Kollum aan voor de eerste competitiewedstrijd in de tweede klasse I. Tegenstander was SV Marum. Na ruim negentig minuten stond er een 3-2 overwinning voor VV Kollum op het scorebord.

Na een 0-1 achterstand maakte Benjamin Zondervan gelijk voor Kollum. Na rust kon Kollum domineren. Joop Pijnacker scoorde met een vrije trap 2-1. Niet lang hierna werd de voorsprong verder uitgebreid.

Scheidsrechter Brinkman kon niet anders dan een strafschop toekennen, nadat Benjamin Zondervan werd geraakt in het strafschopgebied. De traptechniek van Ruben Merkus liet niet te wensen over. Gedecideerd werd dit buitenkansje benut: 3-1. Daarna kwam Marum nog terug tot 3-2.