Anjum verliest nipt van Wykels Hallum

ANJUM - Op Sportpark It Kolkenfjild heeft Anjum zaterdagmiddag nipt verloren van Wykels Hallum.

Wykels Hallum leek na een half uur het openingsdoelpunt te maken, maar Jelle de Jong maakte dit gevaar met een uitstekende redding onschadelijk. In de volgende uitbraak was het Stephan Overkempe die Desmond Louwerens op het verkeerde been zette en de 1-0 op het scorebord kreeg. Op slag van rust profiteerde Gwen Dijkstra van een fout in de Anjumer verdediging: 1-1. In de tweede helft kwam Anjum weer op voorsprong, nadat Stephan Overkempe profiteerde van een foute inschatting van de doelman van Wykels Hallum: 2-1.

De laatste tien minuten werd de druk van de Hallumers toch teveel voor Anjum. Jurjen Bosch kopte een corner van Carlo Schambach raak: 2-2. Bosch scoorde ook 2-3.