Tennistoernooi

HURDEGARYP - Vorige week stonden in Weekblad Actief de resultaten van het Tytsjerksteradiel Tennis Toernooi in Hurdegaryp. Abusievelijk werd door de organisatie vermeld dat tennisvereniging Trynwâlden tweede werd. Dit had de tennisvereniging 't Akkerlân uit Garyp moeten zijn.

HSF It Bytling

WARFFUM - Op zondag 22 september nam Lisanne van der Ploeg van paardensportvereniging HSF It Bytling uit De Westereen met Liberty's Ulite deel aan een wedstrijd in het Groningse Warffum. Zij reden twee proeven in de klasse B, categorie D/E en behaalden 186 en 196 punten. Deze scores waren goed voor tweemaal de eerste prijs.

Winst VV Warga

WERGEA - Voetbalvereniging Warga won het openingsduel in de competitie met 2-1 van Harlingen. Na een 0-1 achterstand werd Warga echt wakker en Harlingen werd onder druk gezet. Warner Mink zorgde voor de gelijkmaker na een half uur. Vijf minuten voor het rustsignaal ontstond een verdiende voorsprong. De bal van Wietze Wybrandi belandde eerst nog op de paal, maar Anton Hobert was zo alert om de 2-1 binnen te tikken.