Gehavend SC Veenwouden wint

GROU - Een zwaar gehavend SC Veenwouden wist in Grou in de laatste bekerwedstrijd tegen het in de zondag eerste klasse uitkomende GAVC met 2-3 te zegevieren. Voor beide partijen stond er niets meer op het spel.

Al na zeven minuten nam SCV de leiding, toen een prima dieptepass van Jordy Weykamp door Arjen Haringsma keurig werd afgerond: 0-1. Na 25 minuten kwam SCV op 0-2 toen Henk Jan Procee zijn tegenstander poortte en Joeri Dijk bediende, die de bal fraai in de kruising schoot. De thuisclub kon daar in de eerste helft heel weinig tegenover stellen. In de achtenzestigde minuut counterde SCV naar 0-3, toen Luc van der Kooi Joeri Dijk de diepte instuurde, die vervolgens de keeper omspeelde en afrondde. De 16-jarige Sander Boorsma mocht bij SCV nog 20 minuten meedoen voor Joeri Dijk. Het werd nog 2-3.