Voetballers WTOC bekeren verder

BLIJA - Na winst op Anjum (3-0) en een 7-1 winst tegen ASC waren de kansen voor WTOC uit Oudwoude om een bekerronde verder te komen riant. Een gelijkspel tegen Blija was voldoende om dit te bereiken. Het werd winst.

Meteen van af de aftrap nam WTOC het initiatief. In de tweede minuut kwam WTOC al op voorsprong toen Jaap de Bruin van dichtbij 0-1 scoorde. In de vierde minuut werd het 0-2 door Nyckele Smeding en daarna 0-3 door Jaap de Bruin. Toen stokte de productie en geloofde WTOC het wel. Er werd met minder overtuiging gespeeld. Blija profiteerde en in de vijftiende minuut werd het 1-3. WTOC bleef slordig spelen en liet Blija terugkomen tot 2-3. in de tweede helft kon Jelmer de Boer simpel intikken: 2-4 en Nyckele Smeding scoorde 2-5. Zaterdag begint de competitie. WTOC is dan gastheer van Oostergo.