Zwaluwen te sterk voor SC Veenwouden

FEANWALDEN - Ook de tweede bekerwedstrijd tegen de voetbalkampioen van vorig seizoen Leeuwarder Zwaluwen leverde een ruime 0-4 nederlaag op voor SC Veenwouden dat alleen in de eerste vijfendertig minuten gelijke tred kon houden met het kwalitatief betere Zwaluwen.

In de vijfendertigste minuut namen de gasten de leiding toen Arton Musliu succes had met een fraaie lob over de keeper: 0-1. In de veertigste minuut werd het 0-2 toen Klaas van der Veen zwak uitverdedigde. Doelman Veldstra wist in eerste instantie het schot van Jeton Musliu nog te keren, maar daarna had Jaring Wouterlood van Doesburg succes met een afstandsschot in de kruising. In de tweede helft kwam de thuisclub nauwelijks in het stuk nog voor, wat nog twee goals voor Zwaluwen opleverde.