Be Quick afgestraft door sterker Oerterp

DOKKUM - Opnieuw een bekernederlaag voor Be Quick Dokkum. De gasten van VV Oerterp wonnen met 2-4.

Be Quick trainer Dick Sangers keek na afloop met gemengde gevoelens terug: 'Ik heb in de eerste helft positieve dingen gezien, maar het aantal persoonlijke fouten was echt te veel, dat moet anders". Na een kwartier was het aak. Be Quick leed knullig balverlies en Lars Boonstra profiteerde dankbaar van het cadeautje: 0-1. Na de rust was het binnen vijf minuten al 0-3. Teake van der Hoek zorgde met een harde pegel voor 0-2 en Lars Boonstra tekende voor 0-3. De wedstrijd leek gespeeld, maar Be Quick kwam weer terug via twee mooie treffers van de ingevallen Corijn Wiersma. Met nog een kwartier te spelen leek er nog van alles mogelijk. Oerterp rechtte echter de rug en Lars Boonstra scoorde 2-4.