Broekster Boys tweede bij Halecup

DAMWALD - Afgelopen zaterdag werd er in Damwâld voor de tweede keer gestreden om de Halecup. Titelverdediger Broekster Boys opende het toernooi tegen het nieuwe FC Burgum.

De Burgumers hadden tot dusver goede resultaten geboekt in hun voorbereiding terwijl Broekster Boys alleen de 3-0 nederlaag tegen vv Buitenpost in de aanloop van dit toernooi had gespeeld. Broekster Boys kwam prima voor de dag en wist een knappe 2-0 zege te boeken op de tweedeklasser uit Burgum.

Broekster Boys werd tweede op dit toernooi met een gelijk aantal punten als winnaar Leeuwarder Zwaluwen, dat een beter doelsaldo had. FC Burgum werd derde en GAVC uit Grou vierde.

Deze week starten de bekerwedstrijden. Op het gemeentelijk sportpark in Damwâld staat dan weer een prachtige wedstrijd op het programma. Broekster Boys is voor de beker poulewedstrijden ingedeeld met Gruno, Oerterp en Be Quick Dokkum.

De derby tegen de Dokkumers staat voor zaterdag 31 augustus op het programma. Iedereen is welkom op sportpark Us Halehonk in Damwâld. Aanvang wedstrijd 14.30 uur. De toegang is gratis.