De gehuldigde prijswinnaars van biljartclub De Zilveren Maan.
De gehuldigde prijswinnaars van biljartclub De Zilveren Maan. Foto: Ingezonden

Biljartkampioenen De Zilveren Maan

DE WESTEREEN - Ter afsluiting van het biljartseizoen 2018-2019 zijn de prijswinnaars van Biljartclub de Zilveren Maan uit De Westereen onlangs in het zonnetje gezet. Tijdens een gezellige feestavond in één van de zalen van Camping de Zilveren Maan werden de prijzen in de verschillende competities uitgereikt.

Voorzitter H. Meerding bedankte een iedereen die zich als vrijwilliger voor de club had ingezet en met name de familie H. Boskma van Camping de Zilveren Maan voor het beschikbaar stellen van de biljartaccommodatie.

De avond werd nog opgeluisterd met een luxe barbecue en een akoestisch optreden van 'Mystery Guest' Piter Wilkens. Wilt u ook graag biljarten bij deze gezellige club? Dat kan, begin september begint de competitie weer. Opgave is mogelijk bij secretaris J. Wijbenga via de mail biljartclub.dezilverenmaan@knid.nl of op telefoonnummer 06-13294127.

Achterste rij v.l.n.r.: S. Venema (tweede prijs bandstoten, moyenne prijs bandstoten) H. Dekker (tweede prijs libre, tweede prijs Zilveren Maan Bokaal). A. van Assen (moyenne prijs libre) P. van Kammen (derde prijs libre, eerste prijs Zilveren Maan Bokaal).

Voorste rij v.l.n.r.: K. Veenstra (eerste prijs libre, derde prijs bandstoten. G.Mosselman (eerste prijs bandstoten).