Volop concentratie bij het penalty schieten, een van de clinics in Ternaard.
Volop concentratie bij het penalty schieten, een van de clinics in Ternaard. Foto: Ingezonden

Clinic SC Heerenveen bij VV Ternaard

TERNAARD - Vorige week woensdag was er voor de jeugdspelers van V.V. Ternaard een funclinic van SC Heerenveen. Deze clinic werd gewonnen door de spelers van de JO9-1 middels een vlogwedstrijd van de Rabobank.

De vloggers Sybrand Ferwerda, Jesse Bandstra, Niels Visser, Rayan Siksma, Jesse Pieter van der Wagen en Luka Wijnsma ontvingen voor hun prestatie een mooie beker. Onder leiding van trainers van SC Heerenveen werd er een uitdagende training gegeven, was er een spel waarbij gemeten werd hoe hard je schot op doel was, kon je punten scoren door in gaten van een luchtkussen te schoppen en was er voetbal sjoelen. Uiteraard werd er ook een partijtje gevoetbald. Na afloop ontvingen de deelnemers een goodiebag en werd er gezellig nagepraat.

Zwemmen

DRACHTEN - Van 18 tot en met 26 mei werden de Regio Zomer Kampioenschappen gehouden in Drachten. Zwemclub Wetterwille uit Burgum won een gouden medaille. Goud en regionaal zomerkampioen: Jongens jeugd: Marcel Delfstra 200 meter schoolslag. Zilver was er bij de jongens jeugd voor Marcel Delfstra op de 100 meter vlinderslag. Brons: Marcel Delfstra 100 meter vrije slag, 200 meter vlinderslag en 200 meter wisselslag.