Be Quick Dokkum mist teveel kansen

DOKKUM - Na een 0-0 ruststand tegen Oranje Nassau uit Groningen kreeg Be Quick Dokkum zaterdag riante kansen op een voorsprong, maar verzilverde deze niet. Oranje Nassau was slagvaardig en besliste de wedstrijd in het laatste kwartier.

Pas halverwege de eerste helft kreeg Be Quick grip op de wedstrijd. Na de rust kreeg Be Quick verschillende kansen. Het was wachten op de voorsprong van de thuisclub, maar Be Quick moest attent blijven op de counters van de gasten. De treffer viel aan de andere kant. Vanuit een snelle omschakeling counterde ON naar 0-1. Jerno Verbeek schoot onberispelijk raak. Be Quick knokte voor wat het waard was en zette aan voor een slotoffensief, maar het werd 0-2. Concurrent Gorecht won in de slotminuut. Over drie weken speelt Be Quick uit tegen VV Groningen.