Punt voor korfballers Veenwouden

FEANWALDEN - Zaterdag speelde Korfbalvereniging Veenwouden de eerste wedstrijd op het veld tegen Noveas uit Steenwijk. Waar er in het najaar nipt met 12-11 werd verloren van de ploeg uit Steenwijk werd nu een gelijkspel behaald.

Veenwouden ging met een 2-3 achterstand de rust in. In de tweede helft kwamen beide ploegen ook maar moeizaam tot scoren. Het verschil tussen beide scores bleef steeds maximaal een punt, wat leidde tot spannende slotminuten. Waar Veenwouden in de laatste minuten nog op voorsprong kwam tot 7-6, moest toch worden toegekeken hoe Noveas net voor het laatste fluitsignaal op gelijke hoogte kwam: 7-7. De volgende wedstrijd van KV Veenwouden is op 11 mei om 15.30 uur in Surhuisterveen. Doelpunten: Meindert Tangerman 4, Anna Tadema 2 en Riemkje Keizer 1.