Tafeltenniswinst

BURGUM - In de derde klasse boekte het eerste team van Tafeltennisvereniging Bergum, na twee nederlagen weer een overwinning: 4-6 tegen ODI 2. Voor de Oudegaasters bleef Wibert Elderhorst ongeslagen met driemaal winst en ook pakte hij de winst in het dubbelspel. Mike Simons, Maurits Postma en Willem Jan de Boer van Bergum pakten wel alle drie Tjalling Rosier en Rinse Cramer. Vrijdag komt DOV 1 op bezoek in Bergum.

Schooldammen

RINSUMAGEAST - Op zaterdag 13 april is in Rinsumageast vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur de halve finale van het Nederlands kampioenschap schooldammen in MFC de Beijer, Tjaerdawei 42b in Rinsumageast. Er zijn onder meer toespraken van wethouder Gerben Wiersma.

Paardensport

OUDEGA - In Oudega was zaterdag een dressuurwedstrijd. Jolanda Kamstra-van Santen werd met Earlytop tweede in klasse M1. Melissa Kloosterman deed maandag met het paard Joompels SE mee aan een springwedstrijd in Tolbert en reed twee foutloze parcoursen, met een tweede en negende prijs. Beide rijden voor LR/PC de Marruters uit Eastermar.