Weer verlies korfballers V en V

GRONINGEN - De korfballers van Vlug en Vaardig uit Garyp verloren zaterdag van ROG uit Groningen.

V en V wist dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen ROG, toch lukte het om in de beginfase hard van start te gaan. Zo werd het binnen een aantal minuten een 3-6 voorsprong, door een doelpunt van Luut Peter Nieuwenhuis. Deze voorsprong duurde helaas niet lang want al snel ging ROG veel scoren, hierdoor ontstond een tussenstand van 15-6 in het voordeel van ROG. De tweede helft ging van start met nog een doelpunt van Luut Peter Nieuwenhuis, hierna volgde Ludolf van der Molen met nog een treffer. V en V 1 was niet opgewassen tegen het beter spelende ROG: eindstand 27-12. Zaterdag speelt V en V thuis tegen de Flamingo's. Dit wordt een belangrijke laatste wedstrijd van het seizoen.