V en V komt tekort tegen De Parabool

GRONINGEN - De korfballers van Vlug en Vaardig uit Garyp namen het zaterdag op tegen de Parabool en verloren afgetekend.

Dat het een lastige wedstrijd zou worden was duidelijk voor V en V, maar toch lukte het om het eerste doelpunt van de wedstrijd te scoren, Ludolf van der Molen schoot raak. Deze voorsprong duurde helaas niet lang want al snel ging de Parabool veel scoren. Ook Luut Peter Nieuwenhuis en Ron Berkenbosch scoorden een keer. Ludolf van der Molen maakte nog een doelpunt, wat ervoor zorgde dat de tussenstand in de rust 4-17 was. In de tweede helft begon V en V meer te scoren Ludolf van der Molen had de smaak te pakken en scoorde veel, maar V en V was niet opgewassen tegen het scorende Parabool: 15-31. Zaterdag speelt V en V thuis tegen Noordenveld.