Open roeidag

LEEUWARDEN - Roeivereniging Epsilon houdt voor ervaren, én beginnende roeiers een Open Dag op zaterdag 23 maart van 9.30 tot 11.30 uur bij haar botenhuis aan de Dokkumer Ee, Eeskwerd 2, Leeuwarden.

Iedereen met belangstelling voor de roeisport is welkom. De leden vertellen graag over de vereniging, het mooie roeiwater, de roeitechniek, de verschillende boten en de instructiemogelijkheden. Naast uitleg en demonstratie krijg je de gelegenheid om in een boot te voelen wat roeien is. Warme, nauwsluitende kleding wordt aanbevolen. Epsilon is een kleine vereniging, met leden van Wommels tot Metslawier. Ze staat bekend om haar saamhorigheid en gezelligheid. Als ze met de Elfstedenroeimarathon meeroeien, is driekwart van de leden in touw. Informatie: www.epsilonroeien.nl. Mail voor verdere vragen naar info@epsilonroeien.nl

Tafeltenniszege

HASKERDIJKEN - Na drie nederlagen voor Tafteltennisvereniging Bergum boekte het team de eerste zege tegen het onderaan staande Delta Impuls 5: 9-1 winst. Door deze ruime zege komt men wat dichter bij de andere teams. Vrijdag krijgt Bergum thuis het Leeuwarder Ready op bezoek dat met 20 punten 3 punten boven Bergum staat.