Be Quick Dokkum verliest inhaalduel

BEDUM - Het voetbalduel tussen Bedum en Be Quick is geƫindigd in een 2-0 zege voor de Groningers. Be Quick moest al na ruim twintig minuten verder met tien man. Na een handsbal en een toegekende strafschop scoorde de thuisclub 2-0 en dat werd ook de eindstand.

Na een kwartier viel de openingstreffer. De voorzet van Soeratmin Venema werd binnengeschoten door de (te) vrijstaande Jordy van Haag. In de tweede helft probeerden de Dokkumers er nog iets van te maken en de score niet verder te laten oplopen. De inzet was prima, maar het was moeilijk om de vrij hechte verdediging van de thuisclub te verschalken. Na ruim een uur mocht A-junior Lars Rozema debuteren in de hoofdmacht van de Dokkumers. In de laatste twintig minuten schoten Aldert Hietkamp en Rudolf Banga net naast het doel van keeper Jos Broekmans.