VV Anjum verslaat Kollum

ANJUM - Zaterdagmiddag stond de voetbalderby tussen Anjum en Kollum op het programma. Anjum won deze wedstrijd met 3-2 en doet hiermee goede zaken.

Anjum begon fel aan de wedstrijd en dit leverde direct het eerste doelpunt op. Een fout op het middenveld van Kollum werd door Jan Tijtsma direct afgestraft: 1-0. Na een kwartier scoorde Kollum de gelijkmaker. Een vrije trap werd door Joop Pijnacker hard binnen geschoten: 1-1. Op slag van rust was het raak voor Anjum. Na een voorzet van Mark Jansma werd de bal door Stephan Overkempe achter keeper Johan Vonk gekopt: 2-1. In de tweede helft benutte Ruben Merkus een penalty: 2-2. Twintig minuten voor tijd kwam Anjum weer op voorsprong nadat een prachtige aanval tussen Arjen Schregardus en Jan Tijtsma door Pope Bauke Holwerda werd afgerond: 3-2.