VV Dokkum doet goede zaken

ANJUM - Zaterdagmiddag stond de voetbalderby tussen Anjum en Dokkum op het programma. Dokkum wist deze wedstrijd te winnen en doet goede zaken in de onderste regionen van de derde klasse B: Eindstand 2-3.

Anjum opende de score na een kwartier. Een voorzet van Wiebe Wessel Bos werd door Stephan Overkempe binnengekopt: 1-0. Met een vrije trap van Cerdie Benjert werd het 1-1. Tien minuten voor rust kwam Anjum weer op voorsprong nadat een vrije trap van Pope Bauke Holwerda door Wiebe Wessel Bos binnen werd gekopt: 2-1. Anjum wist niet lang te profiteren, want even later kende scheidsrechter Brinkman aan Dokkum een penalty toe. Martijn Jongeling schoot binnen: 2-2. Dokkum kwam scherp uit de rust. Jordi Minnema schoot de bal buiten het bereik van keeper Lolke Dijkstra binnen: 2-3.