Korfballers V en V te snel op achterstand

HURDEGARYP - De korfballers van V en V uit Garyp lieten zaterdag de punten liggen tegen Harich.

De wedstrijd begint niet erg goed voor V en V want Harich zorgde al snel voor een voorsprong die bij rust 6-17 bedroeg. Na de rust ging Harich door met doelpunten maken en raakte V en V steeds meer achter. Gea Plantinga zorgde voor twee mooie doelpunten ervoor dat de tussenstand 11-21 werd. Luut-Peter Nieuwenhuis ging samen met Ludolf van der Molen ook nog gewoon door met scoren. Lianne Bosma maakte ook nog een doelpunt wat de tussenstand op 14-23 bracht. Als laatste was Ludolf van der Molen er nog met een rake strafworp: eindstand 15-26.

V en V speelt zaterdag in Holwerd tegen DTL, dat op dit moment nog één plekje onder V en V staat.