Broekster Boys pakt punt op valreep

DAMWALD - De tweede seizoenshelft is met een overwinning op Zeerobben fantastisch begonnen voor Broekster Boys; door die overwinning klom Broekster Boys naar de achtste plek op de ranglijst van 1E. Tegen VV Groningen werd gelijkgespeeld.

In de tweede helft ontstond er tegen VV Groningen na een 0-1 achterstand echt vuurwerk in de laatste minuten. Jos Regnerus maakte het de keeper lastig bij een hoge bal, waarna de bal voor de voeten viel van invaller Omer Dahir. Hij schoof de bal in het lege doel en zorgde met zijn eerste competitietreffer voor de late gelijkmaker van Broekster Boys: 1-1. Broekster Boys blijft hierdoor boven VV Groningen. Zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Oranje Nassau op het programma, de nummer twee op de ranglijst en nu aan de leiding in de tweede periode.