Turnzilver V en V

STIENS - De twaalfjarige Anouk de Haan van V en V Garyp heeft zilver gewonnen bij het turnen. Dit deed ze afgelopen zaterdag op de eerste plaatsingswedstrijd in Stiens. In de categorie Jeugd niveau H liet ze mooie, stabiele oefeningen zien en liet daarmee het grootste gedeelte van de concurrentie achter haar. Ze mocht plaatsnemen op de tweede trede van het podium en de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Paardensport

HARICH - Afgelopen weekend werd in Harich een springwedstrijd gehouden. Leden van paardensportvereniging LR/PC de Marruters uit Eastermar behaalden de volgende prijzen.

In de klasse B-springen wist Melissa Kloosterman met haar paard Joompels SE een vijfde en een zesde prijs te winnen met 74 en 73,5 stijlputen. Sigrid Swart en haar pony Twilight wonnen een derde en een vijfde prijs in de klasse L-springen. Yari Boersma en zijn pony Bente wisten deze klasse te winnen met een zeer snelle tijd. Jan de Boer won met zijn pony Pepper een tweede prijs in de klasse M-springen. Donderdag wist Melissa Kloosterman in Tolbert met het paard Golden een derde prijs te winnen in de klasse B springen met 75 stijlpunten.