Korfballers V en V naar verlies

RODEN - Na het kerstreces mocht de selectie van Vlug en Vaardig uit Garyp weer los. Ditmaal was het de beurt aan K.V. Noordenveld. Zowel het eerste als tweede team kunnen de punten wel gebruiken om de degradatiezone te ontlopen.

V en V 1 kon in een matige wedstrijd van beide kanten goed bijblijven. De nummer 1 van de competitie kon niet goed in de wedstrijd komen en Vlug en Vaardig wist de kansjes af te maken. In de rust resulteerde dit in een minimale 8-7 tussenstand.

Na de rust werden de verhoudingen duidelijker. Het pressie verdedigen werd slecht bespeeld door V en V en de ploeg wist aanvallend erg weinig meer te brengen. Verdedigend stond het prima, maar Noordenveld scoorde rustig door. De eindstand was 18-12.

Komend weekend speelt V en V in Hurdegaryp tegen ROG 1.