Links het Showteam, rechts het A-Team van Release Dokkum.
Links het Showteam, rechts het A-Team van Release Dokkum. Foto: Ingezonden

Podiumplaats voor Release op NK Twirl

ALMERE - In het weekend van 12 en 13 januari werd het Nederlandse kampioenschap Twirl gehouden in de topsporthal in Almere. Release Dokkum was één van de deelnemers.

Solist Ketsia Gruintjes van Release Dokkum wist in de Preteen Intermediate met haar 1 baton routine een prima elfde plek te behalen, met haar Dance Twirl eindigde Ketsia op plek nummer 10.

Marije Kok, uitkomend in Dance Twirl Senior Intermediate, behaalde een mooie vijftiende plaats.

De meiden van het Showteam van Release zetten een uitmuntende show neer als Ensemble dancetwirl in de Senior Intermediate, wat resulteerde in een podiumplaats, ze werden beloond met een grote bronzen plak. Ook het A-Team van Release draaide een uitstekende routine, in de Smallteam dancetwirl Senior Kampioensklasse wisten ze een prima zevende plek te bemachtigen.

Release gaat zich na een zeer succesvol seizoen nu richten op de nieuwe shows, waar weer met veel plezier voor getraind wordt.

Gratis proeflessen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vereniging en ben je vijf jaar of ouder kom gerust eens langs om mee te dansen en te Twirlen, de eerste vier proeflessen zijn gratis. Voor info kun je mailen naar secretariaat@releasedokkum.nl