Het combinatieteam van Blija/Holwerd 
veroverde de najaarstitel.
Het combinatieteam van Blija/Holwerd veroverde de najaarstitel. Foto: Ingezonden

Volleybal- en voetbalkampioen bij jeugd

KOLLUMERZWAAG - De B-jeugd van DOS werd onlangs najaarskampioen in de volleybalcompetitie.

De laatste wedstrijd van de Nevobo mix tweede klasse C werd door DOS Kollumerzwaag met 2-1 gewonnen van Hardegarijp en daarmee was het kampioenschap bezegeld. Alle twee de DOS mixteams spelen in dezelfde competitie en wisten beide 22 punten uit 10 wedstrijden te halen waardoor ze op een gedeelde eerste plek zijn geëindigd. DOS 1 bestaat uit aanvoerder Luca van der Heide, Sélina Henstra, Bo de Haan, Helena van Lingen, Margriet Pompstra, Anne Bente van der Veen en Olav Severijnse. DOS 2: aanvoerder Tjesse de Boer, Bouke Jan van der Veen, Danique Poort, Famke Luinstra, Alianne Klaver, Silke Hellinga en Folkert Bierma.

Blija/Holwerd najaarskampioen

HOLWERD - De jongens en meiden van het combinatie-elftal van Blija en Holwerd onder de 13 werden ongeslagen kampioen in de voetbalcompetitie. In de najaarsreeks werden er 8 wedstrijden gespeeld en 24 punten behaald met een doelsaldo van 54 voor en 6 doelpunten tegen. De nummers twee, drie en vier VCR, Birdaard en VIOD, behaalden 19 punten met 1 of 2 wedstrijden meer.
Zodoende werd de Blija/Holwerd combinatie in Holwerd kampioen. Met een klinkende 3-1 overwinning tegen de leeftijdsgenoten van Ternaard.