Buitenposter Dorpsreünie 21-3

BUITENPOST - Plaatselijk Belang Buitenpost viert in 2020 haar 100-jarig bestaan. Een onderdeel van haar activiteiten zal op zaterdag 21 maart een dorpsreünie voor alle oud- en huidige Buitenposters zijn.

In 1978 vonden er ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van het Concours Hippique en in 1995 bij het 75-jarig jubileum van Plaatselijk Belang soortgelijke reünies plaats. Deze werden toen door honderden mensen bezocht. De organisatoren hopen dat hetzelfde tijdens het eeuwlingsfeest gebeurt.

Op 21 maart zal in It Koartling aan de Schoolstraat naast de ontmoeting met anderen er gelegenheid zijn een foto- en videotentoonstelling met oude en nieuwe beelden van Buitenpost te bekijken. In de Mariakerk zal 's middags een fijn cultureel programma afgewerkt worden. Afhankelijk van de interesse van de mensen die zich inschrijven voor deze dag, kan een rondrit in een touringcar in en rond het dorp gemaakt worden. Verder onderzoekt de organisatie de mogelijkheid om lunch- en dinerarrangementen in Buitenpost te regelen.

In verband met de organisatie is het voor de jubileumcommissie van belang te weten hoeveel interesse er voor deze reünie is. Zij vraagt daarom belangstellenden zich op korte termijn aan te melden. Na aanmelding wordt een inschrijfformulier toegezonden waarop personalia en interesses ingevuld kunnen worden. De kosten voor de inschrijving bedragen € 5,- per persoon. Hiervoor krijgt u in ieder geval twee drankjes en een feestversnapering terug. Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u aan het begin van maart 2020 de tegoedbonnen en het feestprogramma.

Voor aanmelding en meer informatie, mail naar pbbuitenpost@gmail.com of stuur een briefje met uw naam en adres aan: PBB, Postbus 30, 9285 ZV Buitenpost. En vergeet niet andere oud-Buitenposters op de hoogte brengen van deze feestelijke gebeurtenis.