Hoofdtrainer ONT

OPEINDE - Jan Hulzinga is ook volgend seizoen trainer van ONT uit Opeinde. Hulzinga gaat daarmee zijn derde seizoen in. Zowel de spelers, begeleiding, bestuur als Jan Hulzinga zijn erg enthousiast en tevreden over de samenwerking en de wijze waarop er met het jonge team met veel plezier wordt gevoetbald. Een goede basis voor de verlenging van het contract.

Be Quick zoekt hoofdtrainer

DOKKUM - Met ingang van seizoen 2020-2021 is Be Quick Dokkum op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de heren A-selectie. De huidige trainer Dick Sangers vertrekt aan het einde van het lopende seizoen.

Voor de nieuwe trainer ligt er een prachtige uitdaging. Het eerste herenteam speelt momenteel in de tweede klasse KNVB en staat halverwege op de derde plaats. De selectie bestaat uit veel door de Dokkumer club zelf opgeleide spelers. Meer informatie over de vacature is te vinden op de site van Be Quick Dokkum:
www.bequickdokkum.nl/vacature-be-quick-dokkum-op-zoek-naar-nieuwe-hoofdtrainer/

CSV Be Quick Dokkum en hoofdtrainer Dick Sangers hebben in goed overleg besloten de samenwerking na dit seizoen niet te verlengen. Sangers heeft aangegeven de combinatie van werk, privé en voetbal te zwaar te vinden.

Hij nam vanaf afgelopen zomer het stokje over van Henk Konings bij de A-selectie van de Dokkumer club.

Dick Sangers gaat samen met de huidige staf het lopende seizoen afmaken en gaat er vol voor om in de top mee te blijven draaien met attractief spel. Be Quick staat momenteel op de derde plaats in Klasse 2I KNVB Noord.
Het bestuur en de Technische Commissie van Be Quick Dokkum gaan de komende weken op zoek naar een geschikte opvolger.