De Challenge Ball van Present Smallingerland is in handen van Bentacera.
De Challenge Ball van Present Smallingerland is in handen van Bentacera. Foto: Ingezonden

Challenge Ball Present Smallingerland rolt verder en gaat naar Bentacera

DRACHTEN – Door middel van de Challenge Ball Present Smallingerland worden bedrijven uitgedaagd om zich maatschappelijk in te gaan zetten in Smallingerland. Bentacera is deze maand door Philips uitgedaagd om in actie te komen op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Bentacera is daarmee het achtste bedrijf dat aan de slag gaat via Present Smallingerland.

Present Smallingerland heeft in het kader van het tienjarig bestaan de actie in het leven geroepen om bedrijven uit te nodigen zich meer maatschappelijk in te zetten voor de regio Smallingerland. Door de bal van ondernemer naar ondernemer te rollen, dagen bedrijven elkaar uit om zich in te zetten voor mensen die leven in armoede, een slechte gezondheid hebben of in een sociaal isolement zitten. Zo is Philips met een enthousiast team aan het klussen geweest bij een alleenstaande moeder en gaat er binnenkort een groep een uitstapje maken met bewoners van ZuidOostZorg naar de kerstmarkt in een tuincentrum. Bentacera gaat zich begin maart inzetten via Present Smallingerland.

Present Smallingerland is een organisatie die de betrokkenheid van burgers, bedrijven, kerken, scholen, buurten en andere sociale verbanden wil stimuleren. Present faciliteert vrijwilligers die zich willen inzetten en koppelt deze aan mensen met een hulpvraag. Wilt u ook eens aan de slag samen met collega's, vrienden, etc.? Neem dan contact op met Present Smallingerland via 0512 54 33 54 (dinsdag en donderdag). Of kijk op de website www.presentsmallingerland.nl.