Margriet in de winkel op de Tsjibbe
Geartsstrjitte 18 in Burgum.
Margriet in de winkel op de Tsjibbe Geartsstrjitte 18 in Burgum. Foto: Actief Media

Opheffingsuitverkoop Margriet Mode

BURGUM - Ruim vier jaar geleden nam Margriet de Haan de modezaak van Ans in Burgum over. Ze noemde de zaak Margriet Mode en veranderde het aanbod en de stijl. Ze breidde het aanbod grotere maten uit en voor de kleinere maten werden merken ingekocht die toen nog niet in Burgum verkocht werden. Helaas heeft Margriet nu het besluit moeten nemen om in Burgum te stoppen.

De beslissing was moeilijk, want ze heeft altijd met enorm veel plezier de klanten geadviseerd. Samen met een fantastisch team en haar rechterhand Meintje, zocht ze steeds weer naar nieuwe betaalbare merken. Ook de stylingadviezen vielen goed in de smaak. Voor een luisterend oor of een bakje koffie/thee kon men bij Margriet Mode terecht.
"We gaan nog een paar maanden door met de opheffingsuitverkoop en verhuizen dan naar een pand in Leeuwarden." Het is nog niet bekend waar, maar dat wordt bekendgemaakt via: www.margrietmode.nl, Facebook en in de winkel. Margriet en Meintje willen iedereen bedanken voor het vertrouwen, de warme reacties, de gezelligheid en de klandizie.