Kerstmorgenzang in Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Ook dit jaar gaat op kerstochtend een groep mensen vroeg op pad om samen met muziekvereniging Blaast de Bazuin kerstliederen te zingen voor zieke mensen, mensen met moeilijkheden of op hoge leeftijd.

Op diverse locaties in Surhuisterveen worden liederen gezongen om mensen te bemoedigen met het kerstevangelie. Wil je meezingen? Het tijdstip van verzamelen is 5.45 uur bij zorgcentrum 't Suyderhuys aan de Zonneweide in Surhuisterveen. Hier wordt na afloop ook een gezamenlijk ontbijt genuttigd.

Adressen van mensen die tijdens de kerstochtendzang een bemoediging wel kunnen gebruiken kunnen uiterlijk tot vrijdag 21 december worden doorgegeven aan Dick en Nynke Kooy, mail dick.kooy@planet.nl of via de website http://www.pkn-surhuisterveen-boelenslaan.nl.

Lichtjesavond

BUITENPOST - Kerstavond 24 december vindt er op de begraafplaats aan de Jeltingalaan in Buitenpost weer een lichtjesavond plaats. Op een sfeervol verlichte begraafplaats wordt deze speciale avond stil gestaan bij al diegenen die niet meer onder ons zijn. Voor mensen die elders een dierbare hebben begraven of gecremeerd, is een speciaal plekje voor ingericht. De avond begint om 17.00 uur. Lichtjes en rozen zijn aanwezig. Voor meer informatie: Anneke Piersma 0511-543420 / apiersma@hotmail.com Ieteke de Vries 0511 544119 / ieteke59@kpnmail.nl.