Kerstdiensten doopsgezinde kerk

SURHUISTERVEEN - De Doopsgezinde Kerk in Surhuisterveen nodigt bezoekers van harte uit om (één van) de kerstdiensten bij te wonen. Op 22 december is de avond voor kerst en is er een dienst om 17.00 uur. Dit belooft een sfeervolle viering te worden.

Het Kinderkerstfeest, dat uiteraard geschikt is voor jong en oud, wordt gevierd op 24 december om 19.00 uur. Er is een mooi kerstverhaal gemaakt voor iedereen. Later op de avond om 22.00 uur is er in de Flambou in Surhuisterveen de traditionele kerstnachtdienst waar ds. Wilma Tiemersma-Veenstra voor zal gaan.

Op kerstavond 24 december is er zoals genoemd weer een Kerstfeest voor jong en oud in de Doopsgezinde kerk van Surhuisterveen vanaf 19.00 uur. "We hebben een kerstverhaal voor iedereen gemaakt over de geboorte van Jezus. Het geheel wordt muzikaal omlijst met muziek van de dwarsfluit."

Op kerstochtend 25 december wordt stilgestaan bij de kerstgedachte om 9.30 uur in de Doopsgezinde Kerk aan de Gedempte Vaart 27 in Surhuisterveen.

Adventsdienst in Rottevalle

ROTTEVALLE - Op zondag 22 december is er om 09.30 uur een Adventsdienst in de Doopsgezinde kerk van Rottevalle. Het fanfarekorps 'Polyphonia' verleent haar medewerking aan deze dienst.