Piipegaeltsje Sjongers in DG kerk

ROTTEVALLE - Op de laatste vrijdag voor de kerst treden de Piipegaeltsje Sjongers vrijdagavond 20 december op tijdens een sfeervol kerstconcert in de DG kerk aan de Haven 16 in Rottevalle.

Ook de haven buiten is sfeervol versierd en in de haven liggen de mooi verlichte skûtsjes. Een al jarenlange traditie, die zeer gewaardeerd wordt in het dorp en omstreken. Zij zingen hun shanty's en zeemansliederen afgewisseld met mooie kerstliederen. De optredens worden afgewisseld met gastmuzikanten en dit jaar met het duo Pieter & Michiel. Zij brengen hun eigen repertoire en een aantal liederen gezamenlijk met het koor.

De Piipegealtsje Sjongers worden begeleid door trekharmonicamuzikanten en in hun ruim vijfentwintigjarig bestaan hebben ze op vele plaatsen zowel in binnen en buitenland met veel enthousiasme en succes opgetreden. Aanvang: 19.45 uur. Inlichtingen 06-55864180 / 06-51946626.

Menorah-Inn

DRACHTEN - Iedereen is welkom op zondag 29 december van 14.30 tot 17.30 uur in de Menorah aan de Dwarswyk 350 in Drachten.

De middag is bedoeld voor personen die zich in de weekeinden eenzaam voelen en behoefte hebben om anderen te ontmoeten of even buiten uw huis te zijn in een gezellige sfeer. Gewoon even kletsen of een spelletje doen en u hoeft niets. Er is natuurlijk koffie en thee.