The Bounty Hunters featuring Johannes Rypma.
The Bounty Hunters featuring Johannes Rypma. Foto: Ingezonden

Rockin'AroundTheCristmasTree 2019

BROEKSTERWALD - Meet The Bounty Hunters! Sinds 2015 heeft deze band zich in een rap tempo opgewerkt naar de top van de cover scene en sindsdien zijn ze niet meer uit de feesttenten en kroegen weg te slaan.

De mannen staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen anders hoe ze het publiek bij hun show moeten betrekken en maken er met hun enthousiasme elke keer weer een groot feest van.

Door hun opzwepende en herkenbare covers te combineren met hun eigen unieke sound onderscheiden ze zich van de rest en staan ze garant voor een spectaculaire show!

Op 21 december staan ze dan ook voor de derde maal in successie op het podium tijdens RATCT in doarpshûs de Pipegael in Broeksterwâld. Kaarten vanaf heden verkrijgbaar in het doarpshûs of via info@depipegael.nl.

In de voorverkoop kosten de kaarten €10 euro, aan de deur €15,-. Van elke verkochte kaart gaat er €2,50 naar het traditionele vuurwerk op de Brink in Broeksterwâld tijdens GOEIE 2020!, vanaf 01.00 uur op natuurlijk… 1 januari.

The Bounty Hunters featuring Johannes Rypma | 21 december | 22.30 uur