Goed voorbereid op wintersport? Neem les op de rolbanen van Snowcentrum Leeuwarden.
Goed voorbereid op wintersport? Neem les op de rolbanen van Snowcentrum Leeuwarden. Foto: Ingezonden

Snowcentrum: passie voor wintersport

LEEUWARDEN - Ga je op wintersport en wil je (beter) leren skiën of snowboarden? De snelste manier om de techniek onder de knie te krijgen is door les te nemen op de rolbanen van Snowcentrum Leeuwarden. Een keertje skiën of snowboarden proberen? Een proefles boek je al voor € 22.50 per persoon inclusief materiaal.

Skischool

Snowcentrum biedt een totaalconcept om goed voorbereid op wintersport te gaan. Naast de ski- en snowboardlessen op de rolbaan voor beginners en gevorderden ben je er aan het juiste adres voor verkoop, verhuur en onderhoud van jouw wintersportmaterialen.

Winkel

In de winkel vind je alle hardware voor de leukste vakantie van het jaar. Snowcentrum heeft een breed assortiment ski's, snowboards, ski- en snowboardschoenen, helmen, brillen, bindingen, thermokleding en andere wintersportaccessoires van merken als Atomic, Salomon, Fischer, HEAD, K2 en Craft.
Kom gezellig langs bij de skischool en winkel in Leeuwarden. Wij geven graag vrijblijvend advies.

Feesten en partijen

De gezellige accommodatie van Snowcentrum leent zich ook uitstekend voor verjaardagsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Na het skiën gezellig après-skiën of lekker bijkomen tijdens een heerlijk buffet, fondue of winterbarbecue? In overleg stellen we een arrangement op maat samen.

Snowcentrum Leeuwarden Uranusweg 19 Leeuwarden | Bedrijvenpark De Hemrik | www.snowcentrum.nl
Passie voor wintersport