Kenniscentrum Kindontwikkeling Spiekr

HEERENVEEN/LEEUWARDEN - Op 5 december is het nieuwe kenniscentrum kindontwikkeling Spiekr gestart. Leren doen we elke dag. Soms alleen en meestal van elkaar. Dat zien we bij de allerkleinsten en natuurlijk ook bij de allergrootsten! We leren graag van elkaar. Spiekr verbindt en helpt professionals en organisaties te groeien in kwaliteit en kennis als het gaat om kindontwikkeling.

Spiekr ontwikkelt en verzorgt trainingen en opleidingen, organiseert inspiratiebijeenkomsten en evenementen, detacheert professionals en ondersteunt en/of begeleidt organisaties (op pedagogisch gebied) in verandertrajecten en met beleidsmatige of andere vraagstukken. Spiekr wil de ontwikkeling van kinderen optimaal en in brede zin ondersteunen en stimuleren. Spiekr wil eenieder laten groeien in kwaliteit. We vertellen erover. We doen het voor. We laten het zien.
Er was een tijd dat spieken niet mocht. Inmiddels weten we beter. Om tot nieuwe ideeën te komen werk je samen, leer je van elkaar en inspireer je elkaar. Met samenwerken weten we dat we meer kunnen bereiken. Door het afkijken van de kunst wordt kennis en kunde verbreed.

Spiekr bv is een initiatief van de maatschappelijke organisaties Kinderwoud en Sinne kinderopvang. Het bieden van optimale ontwikkelingskansen aan kinderen is het uitgangspunt in de missie en visie van Kinderwoud en Sinne kinderopvang. Spiekr ondersteunt organisaties in het vergroten van kennis en vaardigheden. Expertise van pedagogiek, spelend leren en het organiseren ervan zit bij Spiekr in de genen. In de komende maanden wordt Spiekr steeds zichtbaarder.