't Fean'58 herstelt zich tegen VEV´67

LEEK - De nipte nederlaag vorige week tegen gedoodverfd kampioen FC Burgum bleek zaterdag het vertrouwen bij 't Fean'58 nauwelijks te hebben aangetast. Met de knappe 0-2 zege tegen VEV´67 is een plek in de middenmoot een feit.

In de gelijkopgaande eerste helft waren het toch de Feansters die op voorsprong kwamen. Een fraaie voorzet van André van der Molen werd evenzo fraai binnen gekopt door Jens Hamstra: 0-1. Een belangrijke rol speelde in het verloop van de tweede helft invaller Anne Jasper Rispens. De snelle buitenspeler wist met uitstekende voorzetten veel gevaar te stichten. In de slotfase werd Rispens op het laatste moment de doorgang verhinderd door een handsbal, dus strafschop. Jens Hamstra liet keeper Pim Wellinghoff vanaf de stip kansloos: 0-2.