Slotfase wordt ONT fataal: 2-4

OPEINDE - Soms zit de slotfase ONT mee en soms tegen. Tegen VV Rijperkerk zat het dus tegen. Waar vijf minuten voor afloop iedereen vrede had met een 2-2 eindstand, ging een geroutineerd Rijperkerk er met een 2-4 overwinning vandoor.

Rijperkerk nam in de eerste helft een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Thom Stielstra. Door een benutte strafschop van Dennis Bakker kwam ONT nog voor rust op gelijke hoogte. ONT kwam in de tweede helft snel op 2-1 voorsprong door een goal van Michel Weisser, maar zes minuten later was de stand weer gelijk; doelpunt Jeroen IJsselmuiden. Daarna werd het nog meer een open wedstrijd. Zes minuten voor afloop scoorde de geslepen Mark Hendriks de derde goal voor Rijperkerk. Rijperkerker Paul Westra zorgde uiteindelijk voor de 2-4 eindstand.