Hoge score Drachtster zaalvoetbalsters

GORINCHEM - De zaalvoetbalvrouwen van Drachtster Boys/HR Piping boekten vrijdag een royale overwinning op debutant ZVG/Cagemax.

Esther van Toledo en Lisanne Kempe scoorden in de eerste helft voor Drachtster Boys na mooi combinatievoetbal. Het slotakkoord van de eerste helft was voor topscorer Jessie Prijs, die zorgde voor een 2-3 ruststand. De tweede helft verliep alles volgens eenzelfde spelbeeld en de score werd opgevoerd: 2-4 door Lisanne Kempe uit een corner, 2-5 door Jessie Prijs rechtstreeks vanuit een corner, de schitterende 2-6 van Esther van Toledo, 2-7 door Marije Procee (haar eerste doelpunt) die prima doorliep op een pass van Aafke de Hoek. Het werd 2-8 door Daphne de Jong en 2-9 door wederom Marije Procee, op een pass van Daphne de Jong.