Korfballers TFS gaan over DTL heen

HOLWERD - Zaterdagavond hebben de korfballers van TFS twee punten mee naar huis weten te nemen door een overwinning op DTL uit Hantum. Door deze overwinning staat TFS, met twee punten voorsprong op de nummer twee, bovenaan de ranglijst.

Na 15 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord. Vanaf dit moment wist DTL driemaal tot scoren te komen. Met drie goals op rij van Marrit Nijmeijer, Monique Postma en Foppe Nicolai werd de stand gelijk. Het laatste woord voor rust was voor de thuisploeg, wat de ruststand op 6-5 zette. Er werd sterk aan de tweede helft begonnen en na vijf minuten spelen was de 6-5 achterstand omgezet in een 6-9 voorsprong. Ook Baukje Visser, Wiepie Nijboer en Jildou van der Vee kwamen tot scoren, waardoor de voorsprong werd behouden. Eindstand 12-16.