Miranda van Kralingen zal ook kerstliederen zingen in Rottevalle.
Miranda van Kralingen zal ook kerstliederen zingen in Rottevalle. Foto: Ingezonden

Kerstconcert met Miranda van Kralingen

ROTTEVALLE - Kulturele Kommisje Rottefalle sluit 2019 af met een kerstconcert door de lokale korpsen De Bazuin en Polyphonia en de beroemde sopraan Miranda van Kralingen.

Wat deze veelzijdige vocaliste zo bijzonder maakt is dat ze zich niet beperkt tot het klassieke repertoire. Ze voelt zich naast opera en kamermuziek ook prima thuis in musicals en vertolkt ook poprepertoire.

Voor haar rol als Bianca Castafiore in de musical Kuifje werd ze zowel in België als Nederland genomineerd voor de beste vrouwelijke hoofdrol vanwege haar komisch talent. Uit handen van José Carreras ontving Miranda van Kralingen de Diamond Tulip Award voor haar vocale prestaties in binnen-en buitenland. Miranda van Kralingen treedt ook regelmatig op voor het Koninklijk Huis.

Wat er op deze avond gespeeld en gezongen wordt is nog een verassing, maar de bekende kerstliederen zullen in ieder geval voorbij komen. De ruimte in het dorpshuis is beperkt omdat ook de korpsleden natuurlijk een deel van de zaal zullen gebruiken. Het wordt aangeraden om op tijd te reserveren.

Dit kerstconcert is op 13 december in MFC It Werflân om 20.00 uur. De entree is 12,50 euro inclusief een kop koffie of thee. Reserveringen: Ducky Visser, 0652068621 / email: visservanderveen8@gmail.com.