Gospelgroep In His Name organiseert twee kerstevents.
Gospelgroep In His Name organiseert twee kerstevents. Foto: Ingeznden

Twee keer kerstgospels In His Name

DAMWÂLD/ROTTEVALLE - Onder leiding van dirigent Joeke Hoekstra organiseert gospelgroep In His Name uit Drachten twee sfeervolle kerstevents. Die worden gehouden op vrijdag 13 december in Damwâld en zaterdag 14 december in Rottevalle.

De events staan bol van de prachtige kerstgospels. Het 25-koppige gezelschap en band krijgt daarbij speciale ondersteuning van The Young Voices, een tiental jongeren met een flinke dosis zangtalent.

Het event in Damwâld wordt gehouden in de PKN Benedictus Tsjerke en in Rottevalle in de kerk van de Protestantse gemeente. Beide happenings beginnen om 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,00 en zijn tegen contante betaling verkrijgbaar aan de kassa's bij de ingang van beide kerken.

In His Name heeft sinds het ontstaan in 2007 (uit de samensmelting van de gospelgroep The Candlelights uit Nij Beets en Star of Hope uit Opeinde) een reputatie opgebouwd als het gaat om bijzondere optredens. In 2014 organiseerde het een groot benefietconcert voor KWF Kankerbestrijding en in 2017 volgde een jubileumconcert met Christelijke Muziekvereniging Crescendo. Beide in een propvol Fries Congrescentrum.

In His Name verleent vooral haar medewerking aan kerk- en evangelisatiediensten. Meer informatie is te vinden op: www.inhisname.nl