Zaterdag begint de voorverkoop van de jubileumvoorstelling van MRV Tesselschade die plaatsvindt in januari.
Zaterdag begint de voorverkoop van de jubileumvoorstelling van MRV Tesselschade die plaatsvindt in januari. Foto: Ingezonden

Voorverkoop kaarten jubileumvoorstelling MRV Tesselschade

HURDEGARYP - Zaterdag 7 december start de voorverkoop van de jubileumvoorstelling 'Lang en Lokkich' van toneelvereniging MRV Tesselschade.

Don Duyns, de schrijver van het stuk 'Lang en gelukkig' (en een Friese vertaling van Anne Marie Gaikema), heeft twee sprookjes handig door elkaar gehusseld. Zo is er een hilarische voorstelling van gemaakt en een link gelegd naar deze tijd. Regisseur Anny Veenstra heeft het bewerkt voor Tesselschade en het belooft een spektakel met veel humor te worden.

Omdat er ook in de zaal gespeeld wordt, kan er minder publiek bij de voorstelling dan voorgaande jaren. Het is dus zaak om uw kaarten op tijd te reserveren, want, want vol is ook écht vol!
De kaartverkoop is zaterdag 7 december van 14.00 u uur tot 16.00 uur in MFC 'it Maskelyn' te Hurdegaryp. Kaarten kopen kan ook dagelijks via telefoonnummer 06 25191497, van 16.00 uur tot 20.00 uur en via Van Plan.nl. De entree is € 16,50.

De voorstellingen zijn 18, 24, 25, 26 (middagvoorstelling), 31 januari, 1 februari, 20.00 uur in MFC 'it Maskelyn' te Hurdegaryp.

Wanneer u Tesselschade een extra wilt steuntje in de rug wilt geven, kunt u 'freon fan' worden voor € 25,- per jaar. U hebt dan na betaling recht op één vrijkaart en u kunt dan al vóór de voorverkoop uw kaart reserveren. Meer informatie rondom kaartverkoop en voorstelling: www.mrvtesselschade.nl.