Beleef Lauwersoog biedt tal van arrangementen aan.
Beleef Lauwersoog biedt tal van arrangementen aan. Foto: Ingezonden

Het Waddengevoel proeven én beleven

LAUWERSOOG - Beleef Lauwersoog geeft je het Waddengevoel, gewoon vanaf de wal. Tot en met het einde van het jaar kun je gebruikmaken van gratis korte rondvaarten door de haven van Lauwersoog, georganiseerd door Waddenpaviljoen De Noorman.

Het compleet vernieuwde Waddenpaviljoen De Noorman organiseert iedere zondag rondvaarten door de haven van Lauwersoog. De haven van Lauwersoog is een prachtige locatie en heeft een interessante historie. Met een rondvaartboot word je rond gevaren en de schipper vertelt er van alles over.

Waddenpaviljoen De Noorman biedt de perfecte plek om voor- of achteraf nog even een drankje te doen. Je kijkt uit over de Waddenzee en de haven. Kies een lekker plekje in een van de Chesterfield-banken bij de open haard om lekker op te warmen. Geniet van geroemde verse visgerechten of laat je verrassen door malse vleesgerechten.

Tegenover De Noorman ligt de opstaplocatie voor verschillende sensationele rescueboot-tochten en rondvaarten op een groot rondvaart schip. Met de rescueboot vaar je naar een van de zeehond rustplaatsen waardoor je deze prachtige dieren van dichtbij kan meemaken. Of ga mee met een Wadden Experience en ervaar een complete beleving van alles wat de Waddenzee te bieden heeft.

Er zijn tal van arrangementen, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Meer weten over Beleef Lauwersoog of de gratis rondvaart? Neem dan eens een kijkje op de website.

Beleef Lauwersoog | Strandweg 1, 9976 VS Lauwersoog | 0519-349133 | www.lauwersoog.nl