Off-day maakt van ONT mak schaap

BERLIKUM - ONT uit Opeinde kwam tegen SC Berlikum op een 0-1 voorsprong, maar daarmee is dan ook het enige positieve gezegd. ONT zakte zwaar door de ondergrens en was geen schim van de ploeg die vorige week van koploper VV Rottevalle won.

Een uitslag van 3-2 lijkt dan misschien op iets van een spannende partij. Dat was het niet. ONT startte nog redelijk aan de wedstrijd. De 0-1 viel in de dertiende minuut door een doelpunt van Freerk Veenstra. Maar na die voorsprong zakte ONT ver weg. Het spel was slordig, passes kwam niet aan, verkeerde keuzes, er was veel balverlies. Voor rust boog de thuisclub de 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Na rust werd het als snel 3-1. De 3-2 eindstand ontstond toen de doelman van Berlikum de bal tegen Michel Weisser aan schoot, waarna deze over de doellijn hobbelde.