Trainers Harkemase Boys en Broekster Boys

HARKEMA - Harkemase Boys gaat na dit seizoen niet verder met hoofdtrainer Hans de Jong.

De Jong is bezig aan zijn eerste seizoen op De Bosk en heeft een aflopend contract. De club gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

De trainers, de rest van de staf én de spelersgroep hebben uitgesproken dat ze volop gemotiveerd zijn om de rest van dit seizoen optimaal te presteren en succesvol af te sluiten.

Broekster Boys en Patrick Zwart hebben afgesproken de samenwerking voort te zetten. Patrick, voor het tweede jaar in dienst bij Broekster Boys, doet het naar volle tevredenheid als hoofdtrainer bij Broekster Boys in de eerste klasse. Afgelopen seizoen heeft Broekster Boys zich gehandhaafd in de eerste klasse en dat is, ondanks een zeer matige start, een absolute topprestatie geweest. Het huidige seizoen laat zien dat spelers en team een positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt en dat resulteert erin dat Broekster Boys een lastig te bespelen tegenstander is in de eerste klasse. Handhaving in de eerste klasse blijft de doelstelling.

"De samenwerking tussen Patrick en de spelersgroep, Technische Commissie en bestuur is prima en we beleven daar met ons allen veel plezier aan."