Op de Winterfair van de Spikeet zijn veel 
kerstcreaties te zien.
Op de Winterfair van de Spikeet zijn veel kerstcreaties te zien. Foto: Ingezonden

Winterfair in de Spitkeet in Harkema

HARKEMA - Op het Themapark 'De Spitkeet' in Harkema, waar het landelijk genieten is, wordt een winterfair georganiseerd met als thema 'Sfear Priuwe' van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 december.

Dit jaar zijn er nieuwe, leuke en verrassende elementen toegevoegd, zoals oude ambachten, stands met chocolade, worst en spek, vachten, kunst en nog veel meer. De visboer staat woensdag en donderdag poon te roken bij het park.

Evenals vorige jaren zijn er de traditionele workshops, zoals een krans maken op een staander voor volwassenen en pinda-poppen maken voor de kinderen. Er is een verloting met als hoofdprijs een dagtocht voor twee personen, aangeboden door Dalstra Reizen. Tevens kunt u dagelijks meespelen met het rad van avontuur. Tevens worden er weer mooie verhalen verteld.

Ook de kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen ontbreken niet op de winterfair. Zaterdag 14 december kunt u de Legendary Alpaca's op het park van De Spitkeet bewonderen. Tweemaal per uur wordt er voor geïnteresseerden tegen betaling een wandeling aangeboden met één alpaca.

Openingstijden: woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.