Adventsconcert

DAMWALD - Op zondag 8 december wordt er in de Doopsgezinde kerk 'de Fermanje' aan de Doniawei 34 in Damwâld een Advents concert gegeven door Ronald Postema (piano) en zanger Annejaap Soldaat (zang). Ronald speelt solo en begeleidt Annejaap. Het programma bestaat merendeels uit (bekende) kerstliederen. Het concert begint om 15.00 uur. Na afloop is er een collecte voor de onkosten.

Welkom Dienst

SURHUISTERVEEN - Op zondag 8 december zijn in de tiende Welkom Dienst de uit Drachten afkomstige zangeres Sera van der Vijver en haar band te gast in Surhuisterveen.

Sera is bekend van het Junior Songfestival (2011), The Passion en Giel Beelen's talentenjacht op 3FM (2015). Jurrien ten Brinke (37) zal in De Flambou spreken over 'de kracht van woorden'. "Positieve woorden scheppen leven, laten groeien en bemoedigen ons. Maar negatieve woorden kunnen ons breken, geven onzekerheid, doen pijn. In de Welkom Dienst nemen we even de tijd om eerlijk te zijn, naar onszelf en elkaar." Vanaf half 10.00 staat de koffie klaar. De dienst begint om 10.00 uur. De kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen naar hun eigen kinderkerk en oppas.