Bij Raderwerk kun je volop inspiratie opdoen voor de kerstsfeer.
Bij Raderwerk kun je volop inspiratie opdoen voor de kerstsfeer. Foto: Ingezonden

Kerstshow bij Raderwerk Buitenpost

BUITENPOST - Op maandag 25 november opende kringloopwinkel Raderwerk Buitenpost om 10.00 uur haar deuren om van start te gaan met de kerstshow, die te bewonderen is tot en met 21 december.

Onder het genot van André's heerlijke, eigengemaakte appeltaart en appelflappen, warme chocolademelk en eigengemaakte snert, kunt u winkelen, kijken en beleven. Er is een draaiend rad waar u prachtige prijzen kunt winnen! Imago-styliste Folkje Visser en de eigen styliste Sylvia Dillema laten u zien wat kleuren doen

Wilt u weten of zilver- of goudkleurige kleding u het beste past? Of wilt u weten welke interieurkleuren uw huis extra doen stralen tijdens de feestdagen? Dan bent u bij Raderwerk aan het juiste adres.

Raderwerk Buitenpost is het werk- en activeringscentrum voor veel opdrachtgevers zoals gemeenten, het UWV, Leger des Heils, Sociaal Pensioen Zienn, enzovoort. Raderwerk Buitenpost van WerkPro is een mooi voorbeeld van participeren; altijd in beweging: doorstroom van mensen, doorstroom van goederen.

De missie van Raderwerk is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te geven op een toekomst met werk, door activiteiten aan te bieden die passen bij zijn/haar mogelijkheden.

De kerstshow is gekoppeld aan de Green-Make-Over-SBS 6.